Verkkokauppa

MacraIrinan verkkokaupasta löydät kauniita käsintehtyjä tuotteita. Valikoimassa on mm. makrameeseinävaatteita, amppeleita ja erilaisia koruja. 

Teen tuotteita myös tilauksesta, voit ottaa yhteyttä ja suunnitellaan sinulle täysin omanlaisesi työ. 


KEVÄTHULINAT

Thora makrameekorvakorut

Viehkeät makrameekorvakorut, joissa on yhdistetty poronsarvinappi sekä pehmeääkin pehmeämpi makrameelanka. Jokainen pari on uniikki johtuen poronsarvinapin muodosta ja värityksestä.  Materiaalit: aito poronsarvinappi, kirurginterästappi+lukko, makrameelanka. Korut toimitetaan mustassa pahvisessa korurasiassa. Korun pituus n. 6cm. Huom! Poronsarven sävy ja muoto vaihtelevat jokaisessa parissa hieman. 

19.90 € 24.90 €

Saga makrameekorvakorut

Lumoavat makrameekorvakorut, joissa on yhdistetty poronsarvinappi sekä pehmeääkin pehmeämpi makrameelanka. Jokainen pari on uniikki johtuen poronsarvinapin muodosta ja värityksestä.  Materiaalit: aito poronsarvinappi, kirurginteräskoukku, makrameelanka Korut toimitetaan mustassa pahvisessa korurasiassa, jossa on MacraIrinan logo. Korun pituus n. 9,5cm Huom! Poronsarven sävy ja muoto vaihtelevat jokaisessa parissa hieman. 

19.90 € 24.90 €

Ruska makrameekorvakorut

Luonnonläheisissä väreissä olevat makramee korvakorut kolmion muotoisessa korvakorupohjassa, yhdistettynä puuhelmeen. Keveät ja näyttävät katseenvangitsijat.  Valmistettu kierrätyslangoista, puuhelmet myös kierrätysmateriaalia.  Pituus 9 cm. Korut toimitetaan kauniissa pahvisessa korurasiassa. Koruosat hopeitu ja ovat nikkeli-, kadmium- ja lyijyvapaita EU-säädösten mukaisesti.

14.50 € 19.50 €

Valssi makrameekorvakorut

Valssi makramee korvakorut ovat keveät ja kauniit katseenvangitsijat. Valmistettu kierrätyslangoista.  Korvakorun koko pituus sisältäen koukun 11,5cm.  Korut toimitetaan kauniissa pahvisessa korurasiassa. Koruosat hopeoitu.

15.50 € 21.50 €

Juureni betonikorvakorut

Juureni korvakorut ovat valmistettu korubetonista ja niiden pinta on käsitelty lakalla. Korut ovat kestävät, mutta niitä kannattaa kuitenkin vaalia hellällä kädellä ja varoa kolhimista tai putoamista.  Materiaali: korubetoni, hopeinen lyöntimetalli, koukut hopeoitu + välirenkaat RST. Halutessasi koukut kirurgin teräksisenä, mainitse siitä lisätiedoissa. Korviksen pituus n.6,5cm. Korut toimitetaan pahvisessa korurasiassa. Kotikaupunkini Kouvola on ollut innoittajana tämän rouheamman korvakorusarjan suunnittelussa. Betonikylä, betonihelvetti, Kouvostoliitto - rakkaalla lapsella on monta eri nimeä. Kouvola ei kuitenkaan ole näistä monista nimistään huolimatta ruma, vaan kaunis. Kouvolasta löytyy peltolakeuksia, tiivistä kaupunkiasutusta, erämaita, upea Kymijoki, järviä ja metsää. Olen vuosikymmenten aikana kasvattanut kotiseutuuni vahvat ja vankat betonijuuret ja koruissani haluan tuoda esille rakkauteni kotikaupunkiani kohtaan. Korut edustavat monien tuntemaa betonista julkisuuskuvaa, mutta jokaisessa korussa on hitunen kultaa, pronssia tai hopeaa, joka kertoo siitä kaikesta kauniista mitä Kouvolasta löytyy. Betonikorvakorut on valmistettu käsityönä MacraIrinan pajassa Kouvolan Inkeroisissa. Käsityö antaa jokaiseen korupariin myös oman leimansa ja jokainen pari on uniikki. Kulta-, pronssi- ja hopeavärityksen muoto vaihtelee jokaisessa parissa.

25.90 € 29.90 €

Juureni nappikorvakorut

Juureni nappikorvakorut ovat valmistettu korubetonista ja niiden pinta on käsitelty lakalla. Korut ovat kestävät, mutta niitä kannattaa kuitenkin vaalia hellällä kädellä ja varoa kolhimista tai putoamista. Materiaali: korubetoni, pronssinen lyöntimetalli, koruosat kirurginterästä.   Kotikaupunkini Kouvola on ollut innoittajana tämän rouheamman korvakorusarjan suunnittelussa. Betonikylä, betonihelvetti, Kouvostoliitto - rakkaalla lapsella on monta eri nimeä. Kouvola ei kuitenkaan ole näistä monista nimistään huolimatta ruma, vaan kaunis. Kouvolasta löytyy peltolakeuksia, tiivistä kaupunkiasutusta, erämaita, upea Kymijoki, järviä ja metsää. Olen vuosikymmenten aikana kasvattanut kotiseutuuni vahvat ja vankat betonijuuret ja koruissani haluan tuoda esille rakkauteni kotikaupunkiani kohtaan. Korut edustavat monien tuntemaa betonista julkisuuskuvaa, mutta jokaisessa korussa on hitunen kultaa, pronssia tai hopeaa, joka kertoo siitä kaikesta kauniista mitä Kouvolasta löytyy. Betonikorvakorut on valmistettu käsityönä MacraIrinan pajassa Kouvolan Inkeroisissa. Käsityö antaa jokaiseen korupariin myös oman leimansa ja jokainen pari on uniikki. Kulta-, pronssi- ja hopeavärityksen muoto vaihtelee jokaisessa parissa.

10.90 € 15.90 €

Lovely polymeerikorvakorut

Hempeän roosat polymeerikorvakorut mustilla, valkoisilla ja ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Korvakorun pituus n. 3,5cm. Nappikiinnitys, koruosat ovat kirurgin terästä ja testattu Suomessa. Koruissa käytetty polymeerimassa on ftalaattivapaata.

14.90 € 18.50 €

Misu korvakorut

Tyylikkäät Misu korvakorut sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Valittavissa useassa värisävyssä.  Misu korvakorut on käsinmaalattu puukiekolle, koruosat ovat kirurginterästä. Misut ovat kauniit ja ihanan keveät kantaa.  Korun halkaisija on 3,5 cm ja pituus 6 cm. Huomioithan, että korujen väri voi luonnossa poiketa kuvan väristä. Koska korut ovat käsinmaalattuja, niin kuviossa saattaa olla pientä poikkeamaa. 

19.90 € 24.90 €

Avainkaulanauha makramee

Pidä kulkukorttisi tai avaimesi mukana pirteällä avainkaulanauhalla. Avainkaulanauha on solmittu Minimop-langasta, joka on valmistettu kierrätysmateriaaleista. Muovinen turvalukko niskassa ja papukaijalukko avaimille/kulkukortille. Koko: Tuotteen pituus on n. 51cm, leveys 2cm.  Avainkaulanauhan voi pestä käsin haalealla vedellä ja laimealla pesuliuoksella. Kuivatetaan pesun jälkeen huolellisesti ilmavassa paikassa. Voidaan myös tarvittaessa silittää 2 pisteellä kostean liian läpi. 

25.90 € 29.90 €

    Tutustu ensin vaikka näihin!


    Tilaa uutiskirjeemme ja saa ensimmäisenä tietoa kampanjoista, uusista tuotteista ja tapahtumista. Uutiskirjeen tilaajana saat lahjaksi etukoodin verkkokauppaan. Ei hätää - en aio tukkia sähköpostiasi turhalla roskapostilla. Sen sijaan saatat saada silloin tällöin kivoja vinkkejä makrameesta sekä kuulet ensimmäisenä uusista tarjouksista ja tapahtumista. Liittymällä postituslistalle hyväksyt markkinointipostin lähettämisen.