TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietojasi käsitellään ja suojataan määrittelemiemme toimintatapojen mukaisesti.

Rekisterin pitäjänä toimii:

MacraIrina

Kanervatie 5

46900 Inkeroinen

Suomi

Y-tunnus 1992938-9

macrairina.makramee@gmail.com

Rekisterin nimi

MacraIrinan asiakasrekisteri

Kuka voi käsitellä henkilötietojasi

MacraIrina valvoo henkilötietojasi ja on vastuussa henkilötiedoistasi sovellettavan tietosuojalain mukaisesti. MacraIrinan asiakastietojärjestelmään on salasanatunnistautumisen jälkeen pääsy vain MacraIrinan työntekijöillä, jotka on koulutettu käyttämään tietoja lain vaatimalla tavalla.

Kenellä on pääsy tietoihisi

Rekisterin tietoihin pääsevät ainoastaan MacraIrinan henkilökunta tai muut henkilöt, joilla on siihen työnsä puolesta oikeus, kuten tietojärjestelmien ylläpitäjät. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Maksutapahtuman ja toimituksen mahdollistamiskeksi jotkut tiedot, kuten osoite- ja maksutiedot välittyvät logistiikasta vastaavalle luotetulle taholle, jolle lähetämme vain palvelun toteutumisen kannalta välttämättömimmän tiedon. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salattujen yhteyksien kautta.

Emme koskaan välitä, myy tai vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle, MacraIrinan ulkopuoliselle osapuolelle.

Rekisterin pitämisen oikeudellinen peruste

Rekisteriin tallentuu tietoja, kun teet ostoksia MacraIrinan verkkokaupassa tai kun luot itse käyttäjätunnuksen MacraIrinan verkkokauppaan. Henkilötietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta pystymme käsittelemään ja toimittamaan tilauksiasi.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on asiakassuhteen hoitaminen, rekisterinpitäjän toimintojen ja asiakaspalvelun ylläpitäminen ja kehittäminen sekä markkinoinnin kohdentaminen eri asiakasryhmille. Kerättyjä henkilötietoja käsitellään ja voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Voit milloin tahansa maksutta saada tietoa itseäsi koskevista tallennetuista tiedoista sekä korjata ja poistaa itseäsi koskevia tietoja.Tämä onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:

macrairina.makramee@gmail.com

Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Asiakkaan osoite ja muut yhteystiedot
  • Asiakkaan tilaamat tuotteet
  • Asiakkaan tilauksen lisätietokentässä antamaat tiedot
  • Tilauksissa käytetyt toimitus- ja maksutavat
  • Lähetysten seurantatiedot

Asiakastietojen säilyttäminen

Rekistereitä säilytetään käyttämämme Webnode-verkkokauppaohjelman käyttämällä turvallisella tietokantapalvelimella. Omat asiakastiedot kannattaa suojata käyttämällä mahdollisimman vahvaa salasanaa. Älä myöskään luovuta salasanaasi ulkopuolisille

Tietojen lähde

Tietojen lähde on verkkokaupan käyttäjä/asiakas itse. Voit nähdä omistamasi tiedot asiakastilin kautta sekä halutessasi sinulla on mahdollisuus hävittää itseesi liittyvät tunnistetiedot.

Rekisterin suojaus

Asiakasrekisterijärjestelmä on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää jokaiselta rekisterin käyttäjältä käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.

Rekisteröityjen oikeudet

Sinulla on on lain asettamissa rajoissa oikeus saada nähtäväksi, mitä tietoja MacraIrina on sinusta kerännyt, vaatia virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oikaisemista tai poistamista sekä kieltää MacraIrinaa käsittelemästä henkilötietoja suoramarkkinointia varten.

Edellä mainittuja oikeuksia voidaan käyttää ottamalla MacraIrinaan yhteyttä, noudattamalla markkinointiviesteissä olevia ohjeita ja muokkaamalla oman käyttäjätilisi asetuksia.

Evästeet MacraIrinan sivulla

Hyödynnämme sivuillamme evästeitä. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi tai mobiililaitteeseesi ja josta se haetaan seuraavien käyntien aikana. Evästeiden avulla keräämme käyttäjistä tietoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan paremmin toimivan verkkokaupan. Jos käytät MacraIrinan palveluita, oletamme sinun hyväksyvän evästeiden käytön. Evästeitä käytetään käyttäjän tunnistautumiseen ja jo rekisteröityneen asiakakkaan kirjautumiseen.

Selaimesi evästeet säilyvät yleensä yhden kuukauden, ellet poista niitä erikseen. Evästeiden poistaminen onnistuu selaimesi asetuksista. Jotkin kolmannen osapuolen evästeet, pääasiassa sosiaalisen median kanavat, ovat lähtöisin sivuillamme näkyvistä palveluista mutta eivät ole hallinnassamme.