Makrameekorviskurssi 1.2.2020

01.02.2020

MacraIrinan ja LoveIidan ensimmäinen yhteinen makrameekorviskurssi järjestettiin Sisustus-Kahvila Kaarnasydämessä talvisena lauantai-aamupäivänä. Tunnelmat olivat odottavan jännittävät, kun järjestelimme kurssin materiaaleja paikoilleen ennen osallistujien saapumista paikalle. Osallistujia oli mukava määrä ja pienen alkuinfon jälkeen polkaistiin kurssi täysillä käyntiin ja päästiin työn touhuun. Kaikki olivat halukkaita tekemään molemmat infossa esitellyt mallit: höyhenet ja hapsut. Ensimmäisenä tehtiin höyhenkorvikset. Jokaiselle löytyi mieluisia värejä, toiset pysyivät turvallisessa mustassa ja toiset ottivat enemmän värejä ja bling-blingiä omiin korviksiinsa. Höyheniä syntyi eri muotoisia ja kokoisia - yksilöllisen kauniita kaikki.

Kun höyhenet olivat valmistuneet, niin seuraavana oli vuorossa vähän enemmän haastetta sisältävät hapsukorvikset. Kohosolmujen taiteilu molemminpäin vinoon oli monen kurssilaisen mielestä haasteellinen ja vaati enemmän keskittymistä. Ja ohjaajillehan se sopi, että pääsimme enemmän neuvomaan solmujen saloja. Hapsujakin syntyi monenlaisia. Makrameessa on se hienous, että vaikka malli on sama, niin jokaisen oma käsiala kuitenkin näkyy lopputuloksessa. Kurssin päätteeksi joimme vielä pullakahvit ja ihastelimme aikaansaannoksia. Yhdet korvikset ainakin pääsevät kuulemma burleski esitykseen mukaan. Kurssilla oli innostunut ja rento ilmapiiri ja aika kulki siivillä.

Kyselyitä uudesta kurssista on jo tullut, joten keväämmällä 2020 järjestämme uuden kurssin. Pysy siis kuulolla ja seuraa somen ilmoittelua :)