Kurssit

Rentoudu - Innostu - Opi uutta

KOE LUOMISEN ILOA MAKRAMEE KURSSEILLA

Solmiminen ja käsillä tekeminen on meditatiivista ja rentouttavaa ajanvietettä. MacraIrinan järjestämillä makrameekursseilla pääset alkuun makrameeharrastuksen kanssa. Tutustumme erilaisiin materiaaleihin, opettelemme perussolmujen tekemisen ja käymme läpi solmeilun niksejä. Kursseillani on aina mukana myös erilaisia makrameeaiheisia teoksia, joista voi hakea inspiraatiota ja vinkkejä omille töille. Kursseilla on rento tunnelma ja solmeilua toteutetaan jokaisen omaan tahtiin. Aiempaa kokemusta solmimisesta tai käsitöistä et tarvitse, toimin oppaana ja annan ohjeita koko kurssin ajan. Kursseilla valmistetaan koruja, amppeleita ja pieniä seinävaatteita. Kursseilta saat myös aina ohjeet kirjallisena omaksesi.

Järjestän kursseja myös tilauksesta ja makrameekurssi soveltuu hyvin esimerkiksi työpaikan tyhypäiviin, ystäväporukan ajanviettoon tai vaikka polttariseurueelle. Ota yhteyttä ja varaa kurssi. 

TULEVAT LIVEKURSSIT

Uusista kursseista tiedotetaan heti, kun niitä voidaan taas turvallisesti järjestää. 


Tilaa uutiskirjeemme ja saa ensimmäisenä tietoa kampanjoista, uusista tuotteista ja tapahtumista. Uutiskirjeen tilaajana saat lahjaksi etukoodin verkkokauppaan. Ei hätää - en aio tukkia sähköpostiasi turhalla roskapostilla. Sen sijaan saatat saada silloin tällöin kivoja vinkkejä makrameesta sekä kuulet ensimmäisenä uusista tarjouksista ja tapahtumista. Liittymällä postituslistalle hyväksyt markkinointipostin lähettämisen.